Eurynomova sklizeň

 
Svitek Eurynomova sklizně (po použití shoří), pes, kozel, lidská ruka, 21 svící z lidského chrámu, 7 listů ginka, magické reziduum v hodnotě 25zl., zlatý prsten v hodnotě alespoň 20zl., voda a běžné rituální komponenty (křída, róba etc.)
To jsou suroviny potřebné k Eurynomovu rituálu, o který se může pokusit i čaroděj na první úrovni. V první části zaříkávání jsou pes a kozel podříznuti a ponecháni krvácet ve středu pentagramu s kruhem ze sedmi listů ginka zatavených v tlustých svících z vosku svatého místa. Maso, kosti a krev z těl zvířat a lidské ruky za hlasitého praskání a mlaskání zformují tělo démonického psa. Ten sebou během transformace trhá v křečovité agonii a je nutno jej polévat vodou, aby nevzplanul pekelným ohněm. Ve druhé části zaříkávání je třeba démona uvázat k prstenu, to trvá 1k6 kol, při nichž je třeba démona udržet, aby neutekl z kruhu (jak se toho má docílit se tam nepíše).

Pes Eurynomův

Úroveň: 5
Obrana: 15
Útoky: rohy s rozeběhem (1k10) nebo kousnutí/ruka (1k6)
Záchranný hod: 12
Vyvolaný démon je rohatý mohutný pes s širokou tlamou a rukou v rozevíratelném hrudním koši. Když se mu v boji podaří svalit protivníka na zem, hrudník se rozevře a ruka vyrve srdce protivníka. Duše takto zabitého odchází k Eurynomovi jako krmení pro pekelné stvůry. Nositel prstenu má nad psem úplnou moc.
Po sežřání třicáté duše se s nositelem bude chtít démon Euronym, pojídač mrtvých, znovu spojit a domluvit se na spolupráci.

Žádné komentáře:

Okomentovat